Suquet de clavellada
Ingredients
per 6 persones:
- 1 kg - Clavellada
- 1 kg - Patates esqueixades
- 3 - Tomàquets madurs i rallats
- 1 cullerada - Farina
- Oli
- Sal
- Aigua o brou de peix
- Allioli negat
- Per fer la picada:
- 2 grans d'all
- Julivert
- 2 llesques - Pa
Preparació:
Fregiu els
ingredients de la picada, retireu-los i piqueu-los.
Feu un sofregit de tomàquet ben reduït.
Afegiu-hi la farina, doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi la picada amb una mica d’aigua
Feu un sofregit de tomàquet ben reduït.
Afegiu-hi la farina, doneu-hi un parell de voltes i afegiu-hi la picada amb una mica d’aigua
Posar-hi un
pols de pebre vermell
Deixeu que arrenqui el bull i afegiu-hi les patates.
A mitja cocció de les patates afegiu-hi els trossos de clavellada prèviament salats i/o empebrats.
En l’últim moment tireu-hi l’allioli negat.
Variacions:
Es poden afegir avellanes, ametlles i safrà a la picada.
Es pot fer amb brou de peix en lloc d’aigua.
Es pot fer amb qualsevol peix.
Deixeu que arrenqui el bull i afegiu-hi les patates.
A mitja cocció de les patates afegiu-hi els trossos de clavellada prèviament salats i/o empebrats.
En l’últim moment tireu-hi l’allioli negat.
Variacions:
Es poden afegir avellanes, ametlles i safrà a la picada.
Es pot fer amb brou de peix en lloc d’aigua.
Es pot fer amb qualsevol peix.