Arròs Pilaf
INGREDIENTS
- Per a 4 persones:
- 90 g d'arròs basmati
- 150 g de brou d'aviram
- 1 ceba
- 3 alls
- oli d'oliva i/o mantega
- Sal
PREPARACIÓ
Per
començar, talleu la ceba en juliana fina, talleu els alls a làmines fines i, en
un recipient especial per al forn, poseu dues cullerades d'oli d'oliva o oli i
mantega i ofegueu la ceba.
Mentrestant, en un cassó, escalfeu el brou d'aviram.
Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi els alls laminats i deixeu-ho coure
uns minuts. Després, incorporeu-hi l'arròs i remeneu-ho bé. incorporeu-hi el
brou calent, rectifiqueu-ho de sal i, quan comenci a bullir, tapeu la cassola i
poseu-la al forn, prèviament preescalfat, durant 12 minuts exactes a 180 graus.
Al treure’l posar-hi mantega i remenar bé. Servir