Arròs Pilaf

 Arròs Pilaf

INGREDIENTS

  • Per a 4 persones:
  • 90 g d'arròs basmati
  • 150 g de brou d'aviram
  • 1 ceba
  • 3 alls
  • oli d'oliva i/o mantega
  • Sal

PREPARACIÓ

Per començar, talleu la ceba en juliana fina, talleu els alls a làmines fines i, en un recipient especial per al forn, poseu dues cullerades d'oli d'oliva o oli i mantega i ofegueu la ceba.

Mentrestant, en un cassó, escalfeu el brou d'aviram.

Quan la ceba sigui transparent, afegiu-hi els alls laminats i deixeu-ho coure uns minuts. Després, incorporeu-hi l'arròs i remeneu-ho bé. incorporeu-hi el brou calent, rectifiqueu-ho de sal i, quan comenci a bullir, tapeu la cassola i poseu-la al forn, prèviament preescalfat, durant 12 minuts exactes a 180 graus.

Al treure’l posar-hi mantega i remenar bé. Servir