BUNYOLS DE VENT (segons la recepta
facilitada per Marc Muñoz de Comaxurros)
Ingredients:
100 g aigua
20 g sucre
1 pessic sal
60 g mantega
80 g farina
2 uni. ous
25 g licor
d’anís sec
Elaboració:
Elaboració:
En un cassó
poseu l'aigua, el sucre, la sal i la mantega.
Poseu-ho al foc
fins que arranqui el bull.
Incorporeu-hi la
farina i coeu-ho remenant-ho enèrgicament.
Ho retireu del
foc, deixeu que es refredi una mica i hi incorporeu l'anís.
Incorporeu els
ous un a un fins que quedi una massa ben lligada.
Amb l’ajut de
dues culleres soperes untades amb oli, aneu fent petites boletes i les tireu
dins d’una paella amb oli calent.
Quant ja tinguin
color, traieu els bunyols de la paella, els escorreu i els arrebosseu amb
sucre.
Un cop freds, ja
es poden menjar.
Son molt bons farcits de Crema Pastissera
Son molt bons farcits de Crema Pastissera