enjordidecassà

enjordidecassà - receptes

Pàgines

  • Inici
  • Índex alfabétic
  • Primers
  • Segons
  • Postres
  • Diversos
  • de l'Àvia

Canalons

Etiquetes de comentaris: Canalons, de l'Àvia, Primers, Segons
Entrada més recent Entrada més antiga Inici

Índex

  • Diversos (12)
  • Primers (40)
  • Segons (37)
  • de l'Àvia (21)
  • postres (33)

Buscar

Accés ràpid

  • acompanyament (3)
  • albergínia (2)
  • alls (2)
  • Amanida (1)
  • americana (1)
  • ametlles (1)
  • anec (1)
  • Anna (1)
  • Arròs (3)
  • Bacallà (12)
  • Batlle (1)
  • beguda (1)
  • beixamel (1)
  • Bolets (2)
  • Borratxo (1)
  • Braç (1)
  • brandada (3)
  • brunyols (1)
  • Bunyols (3)
  • café (3)
  • cake (1)
  • Calamars (1)
  • Canalons (1)
  • carajillo (1)
  • carbassó (1)
  • Cargols (1)
  • carn (15)
  • carn d'olla (1)
  • Carpaccio (1)
  • Cati (1)
  • clavellada (1)
  • cloïsses (2)
  • Coca (2)
  • Conill (2)
  • costelló (1)
  • coulant (1)
  • Crema (2)
  • Creps (2)
  • Croquetes (2)
  • Crumble (1)
  • de l'Àvia (21)
  • Diversos (12)
  • Donostia (1)
  • Dorada (1)
  • entrecot (1)
  • escabetx (1)
  • Escudella (1)
  • Espaguetis (1)
  • espalda (1)
  • española (1)
  • espatlla (2)
  • espinacs (1)
  • Ester (1)
  • estofat (2)
  • farcit (2)
  • faves (1)
  • Fideus (3)
  • filet (4)
  • Flam (1)
  • Foie (3)
  • formatge (6)
  • forn (1)
  • Fred (14)
  • Galetes (1)
  • gallega (1)
  • Gambes (3)
  • Gratin (1)
  • gresoletes (1)
  • Guacamole (1)
  • guisat (1)
  • guisats (4)
  • iogurt (1)
  • Limoncello (1)
  • Llagosta (1)
  • llamàntol (1)
  • llauna (1)
  • llet de pot (2)
  • llimona (1)
  • Lluç (1)
  • Macarrons (1)
  • maduixes (1)
  • magret (2)
  • manchon (1)
  • Mandarinello (1)
  • mandonguilles (1)
  • mantega (1)
  • mató (1)
  • Meditaki (1)
  • mel (1)
  • melmelada (1)
  • Mojito (1)
  • Mongetes (1)
  • mostassa (2)
  • muselina (1)
  • nous (1)
  • oli (1)
  • ou (1)
  • Pa (2)
  • Pa de pessic (1)
  • paella (1)
  • palmeres (1)
  • papillotte (1)
  • París (1)
  • pasta de full (1)
  • Pastís (17)
  • patates (6)
  • pebre (1)
  • pebrot (2)
  • Peix (22)
  • pernil (1)
  • pèsols (2)
  • Peus (1)
  • pil-pil (1)
  • Pilaf. Basmati (1)
  • Pilar (1)
  • Pilotilles (1)
  • pinyons (1)
  • piquillo (1)
  • plum (1)
  • pollastre (2)
  • poma (3)
  • Pop (1)
  • Popets (1)
  • porc (3)
  • postres (33)
  • Primers (40)
  • Quiche (1)
  • Rap (4)
  • Risotto (1)
  • romana (1)
  • Rossejat (1)
  • Sacher (3)
  • salmó (4)
  • Salsa (2)
  • Salsa Espanyola (1)
  • sàlvia (1)
  • Santiago (1)
  • Sardines (1)
  • Sarsuela (1)
  • Savarin (1)
  • Segons (37)
  • Semifred (2)
  • sepia (1)
  • sèpia (2)
  • Sopa (1)
  • Suquet (2)
  • tàrtar (1)
  • tataki (2)
  • tiramisú (2)
  • tomata (1)
  • tonyina (6)
  • Torradetes (2)
  • Torrijas (1)
  • Tournedo (1)
  • Tournedó (1)
  • Trinxat (1)
  • tripes (1)
  • Ulleres (1)
  • Vedella (4)
  • Vent (1)
  • Verdures (1)
  • Xai (3)
  • xocolata (8)

Arxiu del blog

  • ►  2022 (1)
    • ►  de desembre (1)
  • ►  2021 (1)
    • ►  de setembre (1)
  • ►  2020 (4)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de maig (1)
  • ►  2018 (2)
    • ►  de juliol (2)
  • ►  2017 (1)
    • ►  d’octubre (1)
  • ►  2016 (20)
    • ►  d’octubre (3)
    • ►  de març (16)
    • ►  de gener (1)
  • ►  2015 (2)
    • ►  d’abril (2)
  • ▼  2014 (86)
    • ►  de desembre (5)
    • ▼  de juny (81)
      • Borratxo (Savarin)
      • Creps Suzette
      • Torradetes de Santa Teresa
      • Galetes de pinyons
      • Croquetes negres de sèpia
      • Trinxat de Cerdanya
      • Bacallà amb crosta
      • Tartiflette
      • Quiche "fàcil"
      • Bacallà amb patates i ceba
      • Braç de patata i carn
      • Pollastre amb tripes de bacallà
      • Xai i/o pollastre amb pebrot i tomata
      • Sarsuela
      • Pastís Sacher
      • Popets
      • Pastís de Santiago Iaia
      • Flam d'ou
      • Faves i pèsols
      • Espaguetis amb cloïsses i gambes
      • Escudella i carn d'olla
      • Costelló amb mel i mostassa
      • Coca de l'àvia
      • Pastís de café i melmelada
      • Cargols a la llauna
      • Verdures al forn
      • Xai al forn
      • Tataki de tonyina Lola's
      • Croquetes o bunyols de bacallà
      • Patates Cati
      • Calamars a la romana
      • Filet de porc farcit
      • Arròs a la paella
      • Albergínia o carbassó farcit
      • Filet al pebre verd
      • Peus de porc al forn
      • Pilotilles amb pèsols
      • Vedella amb Albergínia, Bolets o Pèsols
      • Sopa de peix
      • Canalons
      • Guacamole
      • Semifred de mató
      • Pastís de xocolata
      • Semifred de iogurt amb salsa de maduixes
      • Salsa o mantega Café de París
      • Pastís de brandada
      • Llagosta o llamàntol salsa americana
      • Bunyols
      • Limoncello i Mandarinello
      • Carpaccio de tonyina
      • Sacher amb café
      • Pastís de xocolata amb llet de pot
      • Gratin Dauphinois
      • Fideus amb rap
      • Tàrtar de Salmó
      • Tournedo
      • Suquet de clavellada
      • Torradetes Anna
      • Meditaki de tonyina
      • Pastís de formatge (Cádiz)
      • Pastís de poma, foie i formatge de Maó
      • Estofat de gambes
      • Les tres delícies de l'ànec
      • Pa de pessic
      • Pastís de tonyina
      • Tiramisú semilíquid o Carajillo Cream
      • Crema catalana
      • Pastís de formatge (àvia)
      • Coulant de xocolata
      • Amanida d'espinacs
      • Tiramisú
      • Pastís de formatge i aranyons
      • Mojito
      • Conserva de tonyina
      • Carpaccio de magret
      • Salmó adobat
      • Carpaccio de salmó
      • Carpaccio de bacallà
      • Foie d'ànec
      • Rap amb bolets
      • Pastís d’esqueixada

Dades personals

jordi
Visualitza el meu perfil complet

Links

  • Google News
Tema Senzill. Imatges del tema creades per gaffera. Amb la tecnologia de Blogger.